Reklamepaneler – baggrundsbelyste LED reklamer

Når vi griber fat om ny teknologi, så som LED systemer, bevæger vi os over til den næste position indenfor virksomhedens udbud – baggrundsbelyste reklamepaneler.

Hvad er reklamepaneler?

Panelerne har oftest en rektangulær form, og inden i dem befinder der sig en lyskilde. På grund af dette lys taler vi ofte om lyskasser eller baggrundsbelyste kasser. Forsiden – ansigtet – udføres oftest af kunststof, som let lader lyset trænge igennem. En sådan løsning tillader en effektiv understregning af logoet, grafik og firmanavn.

Fordelene ved LED belysning.

Anvendelsen af LED til baggrundsbelysning giver en række fordele. En af disse er en mere præcis placering af lyskilden i panelet, samt muligheden for at oplyse enkelte bogstaver eller grafiske tegn med varierende lysintensitet. Det giver mulighed for at tegne forskelligartede og elegante reklamer, både til indendørs og udendørs brug.

Det er muligt både at fremstille paneler med en enkelt side eller med reklame på begge sider. Der er ikke nogen begrænsninger når det drejer sig om størrelsen, særligt når det drejer sig om paneler med elastisk forside; Den eneste begrænsning kan være målene på det materiale der anvendes til udførelsen af dette medium.

Reklamepaneler kan selvfølgelig udføres i alle former, afhængigt af behov og anvendelse. Der anvendes forskellige løsninger til betjening af lyselementerne – det kan både være en manuel afbryder, og et automatisk kontrolur.

Reklamepaner kan opdeles i:
    - udført i z plexiglas (hyppigst anvendt til små formater),
    - med elastisk forside (storformat),
    - paneler med 3D elementer (elementer fås gennem fræsning, presning eller PMMA påklæbning).
Kunder

Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.