Om virksomhedenVores reklamevirksomhed opstod i storbyen Lodz i det centrale Polen, med afsæt i såvel personale som ledelse med mangeårig erfaring indenfor reklamebranchen. En dynamisk udvikling samt etableringen af samarbejde med en række større firmaer i og udenfor vores egen hjemby, førte til etableringen af en række selskaber, herunder FR Sp. z o.o. Grundlaget for vores reklamebureau er et team af kreative og ambitiøse mennesker. Reklamefabrikkens succes er baseret på den tillid vores kunder udviser, samt også det engagement som ledsager alt hvad vi beskæftiger os med.

En konsekvent og konstant omstillingsparat ledelse var medvirkende årsag til at der opstod en velfungerende produktionsvirksomhed, som var næsten helt uafhængig af underleverandørerne. Vores reklameprojekter gennemføres i klang med de nyeste trends, og hjulpet af den bedst mulige kvalitet af råvarerne garanterer vi samtidigt for sikkerheden, en fremragende kvalitet og rettidig levering af vores ydelser. De ustandselige omskifteligheder der præger kravene indenfor reklamemarkedet anser vi for en udfordring. Vi har en individuel tilgangsvinkel til hvert enkelt projekt, og prøver derigennem at opfylde vores kunders forventninger; de opgaver som vi bliver betroet gennemfører vi naturligvis på en gennemført og professionel måde. Vi kan skabe et nyt image for enhver virksomhed, fra de helt små firmaer, til de allerstørste spillere på markedet. For øjeblikket er visuel reklame en uomgængelig del af ethvert firmas markedsføring; det er en magnet, som tiltrækker kunderne. Særligt udendørs reklame var er er fortsat den mest effektive måde at overbringe et reklamebudskab på. Det sikrer maksimal effektivitet, og mange reklamerende virksomheder betragter udendørs reklame som den grundlæggende måde at overbringe deres budskab på. Det er en række forskellige elementer som har indflydelse på dette. Modtageren af udendørs reklame bliver bevidst om udendørs reklame – særligt den belyste – på alle tidspunkter, det er reklamen som bestemmer. Takket være hyppigt gentagen kontakt med varianter af den samme kampagne huskes budskabet lettere af modtageren. Denne form for udendørsreklame er for tiden standard ved de fleste lokale og landsdækkende reklamekampagner. Den giver maksimal mulighed for at nå frem til et så stort antal potentielle kunder som muligt, både når den anvendes som intrigerende neonreklamer eller bannere, eller som baggrundsbelyst tekst i storformat, anbragt på taget af en imponerende bygning. Det er Jer der vælger den form I foretrækker, så hvis I ønsker at skabe et sammenhængende image for jeres virksomhed indbyder vi til at I gør jer bekendte med vores tilbud.

Vi indbyder også til mail- eller telefonkontakt, eller til at besøge vores hovedsæde i Lodz. Vi assisterer med kampagnen og skaber fra grunden en klar visuel identifikation af mærket. Inkluderet i vores tilbud er både identifikation, hvis grundlag er et tegn eller logo, hele offentliggørelsen af tilbuddet, og firmaets totale visuelle identifikation. Herudover tilbyder vi alt indenfor trykkeri, særligt storformattryk, bannere, copywriting, produktfotos, grafiske projekter, dvs. DTP; vi trykker forskellige former for kataloger, foldere, kalendere, brochurer, visitkort og lignende. Der er mange muligheder, og enhver virksomhed, uanset størrelse eller forretningsområde, kan let tilpasse reklamemetoden til egne behov og muligheder.

Reklamefabrikken tilbyder en total vifte af produkter.

Visuel udendørsreklame i vort produktkatalog:

Vi er specialister i et bredt mediespektrum, vores domæne er reklameelementer i højeste kvalitet, særligt:

  - Baggrundsbelyste lyskasser med reklame,
  - lysreklamer,
  - reklamebanere og billboards, herunder med belysning
  - 3D tekster (baggrundsbelyste),
  - tryk i storformat,
  - reklameskilte,
  - LED lysreklame,
  - reklamer i neon,
  - reklamemaster, aluminiumskonstruktioner og montage af reklame
  - mapper, brevpapir, dørskilte,
  - og også andre former for visuel reklame – indendørs og udendørs.

Kunder

© Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.