Baggrundsbelyst reklame, LED reklamer

Indenfor rammerne af vores tilbud finder man også LED lysreklamer. Dioder med elektromagnetiske bølger, som LED-teknikken er baseret på, blev opfundet i 1960erne af Nick Holonyak Junior. I begyndelsen blev teknologien kun benyttet i begrænset omfang, primært i elektroniske apparater til hjemmet som kontrollamper. Med tiden har teknologien imidlertid udviklet sig så meget, at den blandt andet anvendes til masseproduktion af computerskærme. Anvendelsesområdet for denne teknik er i dag virkeligt imponerende.

Hvad er fordelene ved LED-reklamer? Vi må huske på at de vigtigste parametre for lyskilden er klarheden og farven. Disse egenskaber har særlig betydning indenfor lysreklame. Takket være denne løsning kan vi opnå blåt, grønt, gult, orange og rødt lys. De øvrige farver kan man få ved anvendelse af særlige linser, hvorved man opnår den ønskede nuance. Intensiviteten af sådan en lysreklame kan nå helt op på 500 lumen pr. meter. Ydermere kan anvendes en speciel spredeskærm som udvider den vinkel lyset falder i, og sikrer en bedre modtagelse for brugerne (kunststof, fx. plexiglas).

Anvendelsesmuligheden for sådanne lysreklamer er enorm. De er ideelle til b.la. lyskasser, 3D bogstaver, tekster, grafik, logoer – hvor de indefra oplyses med LED-dioder. Sådanne reklamer er fremragende til både udendørs brug, og indenfor i bygninger.Kunder

Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.