3-dimensionelle bogstaver og tegn, baggrundsbelyste 3D bogstaver

På offentligt tilgængelige steder er rumlige, baggrundsbelyste bogstaver (3D) er en af de mest udbredte og hyppigst valgte valg af visuel marketing i bred forstand. De opfylder en række funktioner, hvoraf den væsentlige synes at være skabelsen af et image. Den universelle anvendelse medfører at de kan anvendes effektivt, både inde i bygninger og udenpå. Ved udførelsen af denne reklametyper anvendes stadigt oftere tredimensionel teknologi, eftersom denne er perfekt til at fange modtagerens opmærksomhed.

Anvendelse af 3D reklamebogstaver.

3D bogstaver anvendes først og fremmest til at præsentere firmaets navn og logo samt andre symboler, der er forbundet hermed, i forskellige farvekombinationer og former. Belyste bogstaver er et fremragende materiale til at arrangere identifikationssammenfald mellem bygningen og den konkrete virksomhed. Den visuelle tiltrækningskraft virker 24 timer i døgnet, og giver ydermere en intensiv interesse. Sådanne rumlige reklamer kan gribe modtageren med sin form, stil og farve. Godt udarbejdede belyste bogstaver går i et med byens omgivelser, og virker ofte som en installation i bybilledet; et typisk eksempel kan her fx. være verdens underholdningshovedstad, som er beliggende i USA, nemlig Las Vegas. Reklamebogstaver ses der for hvert skridt, og er byens visitkort, som vækker beundring og anerkendelse blandt turister, og man kan måske endda sige at de bygger stemningen på stedet.

Baggrundsbelyste bogstaver blandt tilbud fra FR

Hos FR i Lodz tilbyder vi 3D-bogstaver i materialer som tillader lyset at trænge igennem; sædvanligvis anvendes kunststoffer, fx plexiglas. Hele konstruktionen monteres til et sammenhængende hele ved limning eller samling. Vi tilbyder flere forskellige slags rumlig reklame:
    - Bogstaver der lyser fra forsiden,
    - Bogstaver der lyser med et skær fra forsiden,
    - Bogstaver der lyser fra bagsiden,
    - Bogstaver med skinnende konturer og lignende.
Rumlige bogstaver kan både monteres på tage og bygningsfacader, sådan at de ses fra lang afstand. Ydermere kan de opdeles i lysende og ikke-lysende, samt – med hensyn til udførselsmetoden – på åbne og lukkede. Åbne rumlige indskrifter udfyldes ofte af neonlys eller er blot udstyret med et konturomrids, samtidigt med at konstruktionens forside ikke er lukket. Lukkede bogstaver har en opbygget forside, og neonlyset understøttes ofte af LED-dioder.Kunder

Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.