Aluminiumprofiler

Vores tilbud indbefatter markedets billigste og kvalitetsmæssigt bedste reklameprofiler til fastgørelse af vinylforsider i SYSTEM 1, sammen med en afdækkende panelprofil SYSTEM 2, som gør det muligt at forkorte produktionstiden af reklamepaneler betydeligt, samtidigt med at man sikrer sig en jævn overflade på profilen og erstatter panelprofilen, hvilket gør det muligt at formindske produktionsomkostningerne. Profiler til fastgørelse af vinyl gør det også muligt at lakere hele overfladen, hvilket eliminerer behovet for at lakere den fastgørende ramme samt sikre ens ensartet farve for hele panelet. En anden fordel er muligheden for at opnå forskellige former efter frit valg (cirkel, ellipse) samt anvendelse af profilen ved produktion af rumlige 3D bogstaver. I PDF-filen kan man se prislisten for vores profiler, sammen med nødvendigt tilbehør.

Der er to forskellige 2 valgmuligheder:
    - SYSTEM 1 samt SYSTEM 2 (det er ikke nødvendigt at anvende yderligere panelprofiler)

    - SYSTEM 1 med tætningsstrimmel (panelprofil skal tilkøbes).
Et yderligere plus ved den første mulighed er den ensartede form af sidestykkerne, i modsætning til løsning 2, hvor der ses en ubetydelig samling. Hent PDF-filen med prisliste: Tilbud på profiler til fastgøring af vinylforsider - PDF 196KB.

Bred vifte af anbefalede former for lysreklame før, at alle vil finde den bedst mulige løsning til netop sit firma. Tilbuddet inkluderer muligheden for at skabe små og bløde tekster, mærkevaresymboler, forskellige former, samt endeligt enorme og komplicerede installationer, som er synlige på lang afstand. Denne type belyste reklamer er baseret på belysningsteknologi med anvendelse af LED-dioder, som gør det muligt at kombinere forskellige farver og lysintensiteter.


Kunder

Copyright Reklame Fabrikken. Powered by GreenDrago.